Welkom:  Klik hier om te: Inloggen- Registreer
Valuta:

Notice

Notice

Om een bestelling te annuleren als u neem dan onmiddellijk contact met ons op. Geannuleerde bestellingen die niet zijn geweest verscheept zal worden terugbetaald met een aftrek van 6% van de order (s) totale prijs met betrekking tot annuleringskosten. De annuleringskosten betalen om de administratieve kosten en de transactiekosten in verband met te dekken annulering van de bestelling (en).

Wij verwerken alle bestellingen binnen 6-8 uur na de bestelling is geplaatst, dus we kunnen niet in in staat om een bestelling te annuleren nadat ze geplaatst. Ik hoop dat u begrijpen dit belangrijke punt.

Daarnaast kunnen we niet aanvaarden annuleringen voor producten die al zijn geleverd, en onze terug te keren beleid is van toepassing in dit geval.

dupliceert mandaten

Van tijd tot tijd kregen we Duplicate controles (twee of meer vergelijkbaar orders) die in een korte tijd van elkaar klanten. Om redenen van Beveiliging Wij hebben geen toegang tot de klant credit card gegevens te hebben en alle betalingen voor bestellingen worden goedgekeurd door de klanten zelf.

Onze voorbereidingsproces controles worden geautomatiseerd en we zijn niet in staat dubbel te nemen bestellingen tenzij gealarmeerd door de klanten. We kunnen niet garanderen dat we zal het verzoek lezen om een duplicaat bestelling te annuleren voordat de bestelling verscheept als we proberen om alle bestellingen zo snel te verwerken als we kunnen.