Welkom:  Klik hier om te: Inloggen- Registreer
Valuta:

Privacybeleid

1. Hoe wij uw privacy beschermen?

De veiligheid van uw gegevens Personal is erg belangrijk voor ons. We hebben nooit verkopen of verhuren uw persoonlijke gegevens aan derden onder alle omstandigheden. ons waarderen uw vertrouwen zeer hoog, en helpen de veiligheid te beschermen en de vertrouwelijkheid van de persoonlijke informatie die u aan ons verstrekt en gebruik het als we in het privacybeleid hebt beschreven.

Tijdens de uitwisseling proces informatie, zullen we ons best doen om de veiligheid van zorgen ervoor dat uw informatie via versleutelen ingangsinformatie met de software Beveiliging Socket Layer (SSL). Het is zeer belangrijk om andere voorkomen ongeoorloofd gebruik van uw wachtwoord of voer uw computer. Daarom moet u het onmiddellijk log-off te maken na stoppen met het bezoeken van de website wanneer u dezelfde computer met delen andere mensen.

2. wat worden persoonlijke gegevens van de gebruiker verzamelen wij?

Onze belangrijkste doelstelling in het het verzamelen van persoonlijke informatie is te personaliseren en verbeteren van onze service. Wij verzamelen de volgende soorten informatie van onze gebruikers:

De informatie die u bieden:

Wij ontvangen en bewaren alle informatie die u invoert op onze website of het verstrekken van andere middelen, zoals uw naam, e-mailadres en andere informatie u verstrekt. U kunt ervoor kiezen om ons te voorzien van bepaalde informatie, maar je zou niet in staat zijn om te profiteren van veel van onze functies, zoals het plaatsen van reacties op onze websites, creatie een gebruiker of een e-mail alerts te ontvangen. Persoonlijke informatie die u verstrekt zal worden gebruikt voor doeleinden zoals het beantwoorden van uw verzoeken om bepaalde producten en diensten, personalisatie van de inhoud reclame die u ziet en te communiceren.

3. Hoe we de informatie die we verzamelen te gebruiken.

We kunnen gebruiken Informatie die we verzamelen:

  * Zorg, exploiteren, verbeteren en de website te onderhouden

  * Aanpassen en / of personaliseren van uw communicatie en ervaring winkelen

  * Beter reageren op uw vragen customer service

  * Communiceer met u over kopen, de informatie of behoeften dienst rekening van de klant

  * Communiceer met u over onze producten en evenementen, en andere promotionele doeleinden

  * Verbetering van onze business

  * Dien wedstrijden, promoties, enquêtes of andere website functies

Wij gebruiken cookies om:

  Herinner * artikelen in mandje

  * Herken je wanneer je terugkeert naar onze website

  * Bewaar uw gebruikersnaam of e-mail verbinding (maar niet uw wachtwoord) om het gemakkelijker om

  * Zorg ervoor dat gebruikers verbinding

  * Hiermee kunt u gebruiken afrekenen Express

  * Analyseer het gedrag van bezoekers

Opmerking:

Als u niet wilt accepteren cookies, kunt u ze blokkeren door het aanpassen van de instellingen van uw browser Internet. Echter, als je ze te blokkeren, zult u niet in staat zijn de functionaliteit van onze website gebruiken, inclusief aanpassingen functies die samenhangen met het creëren van een profiel de gebruiker.

4. uw toestemming

Door het gebruik van onze site gaat u mee eens tot ons beleid van vertrouwelijkheid e

.

Door lid te worden van onze website, aanvaardt u een bedrag te delen Basic informatie met de rest van de gemeenschap, met inbegrip van uw naam gebruiker, locatie in de stad, profielfoto en bepaalde andere basis informatie. Om deel te nemen aan alle onderdelen van de website Web en andere maatschappelijke activiteiten en het delen, moet je veranderen uw privacyinstelling om meer informatie te delen, inclusief de inhoud die door de gebruiker van je, je profiel pagina en al uw activiteit op de website.